Ознаки того, що чоловік дійсно бажає одружутися на тобі

Ознаки того, що чоловік дійсно бажає одружутися на тобі

Червень 9, 2015 0 By admin

Багато представників сильної статі не люблять поширюватися про свої наміри і розповідати про свої почуття. Необов’язково питати чоловіка в лоб – чи хоче він одружитися, краще придивитися до його поведінки.

Рано чи пізно настане момент, коли чоловік вирішить розлучитися з холостяцьким життям. Наближення цього чудесного моменту, безумовно, провокує дівчина, особливо, якщо вона улюблена і розуміє.

Але як зрозуміти, що скоро піде пропозицію руки і серця?

1. Чоловік, який збирається одружитися, проводить більшу частину свого часу з тобою. А чи не зі своїми друзями. Йому подобається не тільки займатися сексом з тобою, але і слухати тебе, радитися з тобою, розповідати про себе.

2. Він все рідше говорить “я”, і все частіше твердить “ми”.

3. Він більше не витрачає всі гроші на розваги і відпочинок, і з великим завзяттям прагне до фінансової незалежності.

4. Раніше він дарував тобі квіти, купував сукні та парфуми … Але останнім часом він все частіше дарує тобі подарунки для дому. Наприклад, він презентував тобі телевізор або вазу … Готуйся, дуже може бути, що скоро він до тебе переїде.

5. Він не веде себе більше, як хлопчик. Він веде себе, як чоловік. І це неможливо не відчути. Він піклується про тебе і оберігає тебе. Він готовий примчатися до тебе на допомогу за першим же покликом.

6. Ти вже знайома не тільки з його батьками, але і з іншими родичами. Більше того, ти завжди є бажаними гостями на сімейних святах твого коханого.

7. Він будує плани, він думає про майбутнє. І в цьому майбутньому незмінно присутній ти.

Житомирянка