Цього дня народився Артем Мілевський

Цього дня народився Артем Мілевський

Січень 12, 2016 0 By admin

12 січня 1985 року народився Артем Мілевський – український футболіст, нападник. Родом з Мінська. Артем там же був відданий батьками у футбольну школу, де став грати за юнацьку команду “Зміна”. Виріс в Білорусії, але після переїзду до Києва вирішив прийняти українське громадянство. У 2000 році Артемом зацікавилося київське “Динамо”. За збірну України Мілевський дебютував на Чемпіонаті світу-2006 року. Цього ж літа він встиг стати віце-чемпіоном Європи у складі молодіжної збірної України.

У початку 2013 року Артема відправили у другий склад “Динамо”. За “Динамо” (Київ) Мілевський провів 278 матчів і забив 87 м’ячів.

У вересні 2013 року він підписав контракт з турецьким “Газіантепспором”, а наприкінці грудня того ж року розірвав його за згодою. А торік приєднався до казахстанського “Актобе”, але через тиждень з’ясувалося, що угода з оформлення переходу зірвалася.

Незважаючи на зайнятість, Артем знаходить час на захоплення. Він любить їзду на машині і відпочинок з друзями на природі. Зізнається, що любить красиво одягатися. А дівчину шукає по любові, а не з розрахунку. Йому подобаються жінки, що домоглися певних успіхів у своїй професії.

“Зовні мені подобається актриса Єва Мендес. Як людина вона повинна бути щирою і вміти підтримати, коли погано “, – зізнався Артем.