Вам точно сподобається: класичний рецепт грибного жульєна

Вам точно сподобається: класичний рецепт грибного жульєна

Квітень 4, 2019 0 By admin

Рецепт, який нікого не зможе залишити байдужим

Час приготування: 40 хвилин 

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г печериць

50 г масла вершкового  

2 ч.л. борошна

2 яйця

2 ст.л. майонезу

2 ст.л. сметани

сіль та перець за смаком

Приготування:

1. Борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору і додаємо заморожені печериці, смажимо 5–7 хвилин.  

2. А тим часом яйця збиваємо із сіллю, спеціями, майонезом та сметаною. 

3. Обсмажені печериці викладаємо у формочки, заливаємо збитою сумішшю і запікаємо 5 хвилин. (до утворення золотистої скоринки) у добре розігрітій духовці. До столу цю страву подають гарячою.

Джерело