Професія може відбитися на зовнішності

Професія може відбитися на зовнішності

Вересень 24, 2015 0 By admin

Вибір професії – один із відповідальних кроків у нашому житті. Хоча, зараз українці не зважають на вибір професії, бо мотивуються тим, що працювати по спеціальності не будуть.

Знайти роботу по своїй спеціальності можливо через знайомства чи ще якимось шляхами. В певній професії є свої недоліки, як дізнатися котра робота є небезпечна?

Професії з ризиком зайвої ваги

Відомо всім, що ризиковані професії для зайвої ваги є кухар, кондитер чи пекар. Крім цього, сюди відносять такі професії як бухгалтер, вчитель, працівники певних управлінь. Для таких працівників як, наприклад, кондитер чим вища категорія, тим більша відповідальність та менший ризик набрати зайву вагу. Проблема лишніх кілограмів у вище перерахованих професіях є малорухливий спосіб життя, та й до всього вживати багато кави чи чаю із калорійними десертами.

Професії із ризиком викривлення

Зі спиною люди можуть мати проблеми із наступними професіями: стоматолог, акушер, медсестри, операційні хірурги.  Люди із цією професією завжди повинні перебувати у вимушеній позі.

Професія, що старить зовнішній вигляд

До таких професій відносяться льотчики та бортники, стюардеси.

Нервові професії

Вчителі початкової школи, а також вихователі дитячих садочків можуть мати розлади нервової системи.

Короткозорість виникає у письменників та фахівців у ІТ-сфері.  Відновити та відпочити очі можуть тільки під час сну.

Чи є безпечні професії? Звісно, що кожна професія приносить шкоду людині, але з поміж всіх професій здоровими є:  ветеринари, флористи, лісники.

http://biznesoblast.com/