5 грудня – день народження Патрісії Каас

5 грудня – день народження Патрісії Каас

Грудень 5, 2015 0 By admin

5 грудня 1966 року народилася Патрісія Каас, відома французька співачка. Вона була шостою дитиною в родині. У восьмирічному віці Каас вперше піднялася на сцену під час міського карнавалу і виконала пісню “Брудний чоловічок” свого кумира Клода Франсуа.

З 11-ти років Патрісія почала співати у клубах, а коли їй виповнилося тринадцять, виграла один із конкурсів та на сім років уклала свій перший контракт, ставши професійною співачкою. Школярка виступала тричі на тиждень у нічному клубі-кабаре, інколи концерти завершувалися о четвертій ранку, а вже о сьомій починалися уроки в школі.

85-ий рік став знаковим для Патрісії. На неї звернув увагу відомий актор Жерар Депардьє, який став її першим продюсером та оплатив запис дебютної платівки “Jalouse” (“Ревнива”). Третій альбом “Je te dis vous”, дістав статус Діамантового. Каас стала першою французькою співачкою, чиї перші три альбоми продалися тиражем понад мільйон примірників.

В 98-му році Патрісія Каас пішла зі сцени, заради заміжжя з бельгійським виконавцем і композитором Філіпом Бергманом. Вона планувала скоріше народити дитину, але в кінці 2000 року розлучилася з Бергманом, так і не ставши матір’ю. Тепер Патрісія вже не вірить у велику любов. По життю самотня, вона зізналася, що якщо до сорока років не народить дитини, то вважатиме, що не досягла успіху в житті. Зараз співачці вже за 40-к і вона не приховує, що намагалася поєднати кар’єру і сім’ю. Всі успіхи, розчарування та надії «Леді блюз» знайшли відображення в її нових піснях.

PatriciaKaas2992081423