
Рецепт корисного полунично-бананового смузі на мигдальному молоці
Липень 28, 2020Якщо у вас залишилися переспілі банани, не поспішайте їх викидати. Всього за кілька хвилин з них можна зробити ідеальну заготовку для смузі, пирогів і кексів.
Візьміть перезрілі банани з цятками (вони відрізняються більш насиченим смаком). Очистіть їх від шкірки. Розріжте банани на скибочки товщиною 2-4 см. Викладіть фрукти в один шар на застелене пергаментом деко.
Поставте в морозильну камеру і дочекайтеся, поки банани замерзнуть. Перекладіть фрукти в окремі пакети і поверніть в морозилку.
Використовуйте банани для смузі, не розморожуючи. Це додасть напою більш густу текстуру.
Полунично-банановий смузі на мигдальному молоці
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 98 ккал на 100 г
Складові:
- 2 заморожених банана
- 15 шт. солодкої полуниці
- 100 мл мигдалевого молока
- Полуницю помити, видалити хвостики.
- У чашу блендера покласти полуницю, шматочки замороженого банана і влити рослинне молоко.
- Збивати близько 30 секунд. Перелити у склянки і відразу ж подавати.
Корисна порада
Контролюйте густоту коктейлю на свій смак. Ви завжди можете додати більше молока або фруктів.