5 способів змусити себе бігати зранку

5 способів змусити себе бігати зранку

Червень 12, 2015 0 By admin

“Ось з понеділка точно почну”, – обіцяєш собі ти, не уточнюючи при цьому, який понеділок ти мала на увазі. Чому нове життя потрібно починати з понеділка, Нового року, 1-го числа? Можна почати його прямо завтра з ранку.

Це допоможе тобі схуднути. Мотивація? Мотивація? Навіть якщо ти струнка, щоденні навантаження допоможуть залишатися у формі, зберігати тонус м’язів і підкачувати в’ялі частини тіла.

Для занять спортом тобі не потрібні гроші і багато часу. Багато хто знаходить відмовки, що на фітнес і різні інші заняття спортом у них не вистачає фінансів, а тут вони не потрібні! Максимум – купити зручну форму для пробіжок, щоб почуватися добре.

Спортивні дівчата більше подобаються чоловікам. Якщо ти все ще самотня, це допоможе не тільки піднятися в своїх очах, а й в очах чоловіків. Можливо, ти познайомишся з кимось під час пробіжки або просто станеш впевненішою в собі і привабливішою, що спричинить яскраві знайомства.

Ти будеш поважати сама себе, якщо почнеш бігати. Це дуже важливо – поважати себе за вчинки. Наприклад, ти боїшся висоти, але вирішила боротися зі страхом і стрибнула з парашутом. Наскільки виросла твоя самооцінка? Отож-бо. У нашому випадку все точно так само: виконала дану собі обіцянку – молодець, можеш навіть нагородити себе приємною дрібницею (ти ж давно хотіла ті сережки).

Ти дійсно станеш здоровішою і витривалішою. Здоров’я, здоров’я – скільки всього було сказано на цю тему. Так, але ти знаєш, що це правда. Заняття спортом – це міцні м’язи, красива підтягнута фігура і витривалість (знадобиться в інтимній сфері теж).

http://zdorovia.com.ua/