Рецепти вітамінних страв весною

Рецепти вітамінних страв весною

Березень 26, 2020 0 By admin

Підбірка вітамінних рецептів, які з легкістю піднімуть ваш імунітет та допоможуть організму збагатитись корисними мікроелементами.

Салат з морської капусти і яйця

(2 порції)

салат з морської капусти

Як приготувати салат з морської капусти

Інгредієнти:
– 180 г морської капусти;
– 3 яйця;
– 2 ст. л майонезу;
– сіль;
– чорний мелений перець.

  • Ретельно миємо яйця, відварюємо їх у підсоленій воді 7-8 хвилин та охолоджуємо холодною водою. Почистіть яйця від шкарлупи та наріжте шматочками.
  • Викладіть готову морську капусту в салатницю, додайте яйця та заправте салат майонезом. Додайте спецій за смаком.

Салат з моркви, яблук і горішків

(2 порції)

салат з моркви і яблук

Як приготувати вітамінний салат з моркви і яблук

Інгредієнти:
– 2 моркви;
– 4 яблука;
– лимонний сік;
– 50 г горішків за смаком.

  • Помийте та почистіть моркву від шкірки, натріть овоч на грубій тертці.
  • Помийте яблука, розріжте на дві половини та видаліть серединки. Натріть яблука на грубій тертці та збризніть лимонним соком.
  • З вечора замочіть горіхи у воді, промийте та наріжте до вітамінного салату.

Запечене броколі з сиром та курчам

(4 порції)

запіканка з броколі

Як приготувати запіканку з броколі

Інгредієнти:
– 1 головка броколі;
– 200 г сиру Фета;
– 1 куряче філе;
– 2 яйця;
– 100 г молока;
– сіль і перець за смаком.

  • Свіжу головку броколі замочіть в холодній підсоленій воді на 30 хв. Відріжте ножем суцвіття броколі та викладіть в деко.
  • Куряче філе поріжте на невеличкі шматочки, посоліть та поперчіть за смаком. Додайте в деко до броколі.
  • В окремій мисці збийте яйця зі спеціями та молоком. Влийте в деко та викладіть шматочки сиру Фета.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте запіканку 40-45 хвилин до готовності.

Канапки з авокадо і слабо солоної риби

(2 порції)

канапки з авокадо

Як приготувати корисні канапки з авокадо

Інгредієнти:
– 1 спіле авокадо;
– хліб за смаком;
– 80 г с/с риби;
– паприка шматочками;
– лимонний сік;
– сіль і перець за смаком.

  • Почистіть авокадо від шкірки та видаліть кісточку. М’якоть авокадо розімніть виделкою, збризніть лимонним соком та додайте спецій.
  • Ретельно перемішайте намазку та викладіть на хліб. Поріжте філе риби та покладіть на намазку з авокадо. Смачного!

Джерело