Вам точно сподобається: класичний рецепт грибного жульєна
Квітень 4, 2019Рецепт, який нікого не зможе залишити байдужим
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г печериць
50 г масла вершкового
2 ч.л. борошна
2 яйця
2 ст.л. майонезу
2 ст.л. сметани
сіль та перець за смаком
Приготування:
1. Борошно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору і додаємо заморожені печериці, смажимо 5–7 хвилин.
2. А тим часом яйця збиваємо із сіллю, спеціями, майонезом та сметаною.
3. Обсмажені печериці викладаємо у формочки, заливаємо збитою сумішшю і запікаємо 5 хвилин. (до утворення золотистої скоринки) у добре розігрітій духовці. До столу цю страву подають гарячою.