Найзнаменитіші весільні сукні з фільмів

Найзнаменитіші весільні сукні з фільмів

Жовтень 10, 2015 0 By admin

Скільки гарних весільних нарядів, від яких захоплює дух, можна знайти зовсім не в глянцевих журналах, а у фільмах! Знамениті актриси, що грають фатальних і не дуже героїнь, часто вражають нас своїми вінчальними сукнями. Розглянемо деякі сукні, які напевно пам’ятають багато кіноманів.

Героїня Сари Джесіки Паркер, Керрі Бредшоу, і в день свого весілля не побажала бути класично-нудною. Її розкішне вбрання з весняної колекції 2008/09 від Вів’єн Вествуд стало дуже популярним і поза кіно, і було швидко розпродане, незважаючи на немаленьку ціну в 4500 фунтів. Навіть після того, як наряд розпродали, в лондонському бутіку дизайнера, його відшивали на замовлення для особливо спраглих дістати сукню «як у Керрі» наречених. Ціна наряду в цьому випадку становила $ 11 000. Сукня шиється з шовкового дюшесу кольору слонової кістки і прикрашається золотою вишивкою.

051310-Carrie-36-400

А ось іншу деталь туалету Керрі – капелюх-птицю – повторити наречені не наважуються. Надто вже сміливо це – птицю та в зачіску…

sex-city-wedding

Багатий на прекрасні весільні вбрання фільм «Війна наречених». Обидві героїні, яких грають актриси Енн Хетеуей і Кейт Хадсон, в цьому фільмі постають перед нами в сукнях від легенди весільної моди – Vera Wang. І це незважаючи на те, що за сюжетом героїня Енн виходить заміж в сукні, що дісталася їй у спадок від мами! У цьому фільмі героїні вимовляють що стала крилатою фразу: «Плаття Vera Wang ніколи не вшиваються – це наречена підлаштовується під них».

anne-hathaway-bride-wars

Наряд Енн дуже строгий і простий – фасон «русалка», блискуча тафта і відкриті плечі дуже йдуть ніжній героїні. Цей наряд дійсно схожий на сукні з маминої скрині, оскільки виконаний в стилі ретро.

afc730c7fedee8b289d743239e65be32

Наряд героїні Кейт Хадсон більш шикарний і яскравіший: корсетний верх і дуже пишна спідниця з тюлю, доповнена лавандовим поясом, створюють воістину розкішний образ.

a1441d547cd04ad857b74422973efa05

Дуже красиве плаття нареченої бачимо ми і на героїні актриси Аманди Сейфрід у фільмі «Мамма мія!» Пошила це плаття дизайнер по костюмах Анна Рот, неодноразово удостоєна статуетки «Оскар» за свої роботи. Наряд схожий на грецьку туніку, що цілком відповідає атмосфері фільму і місцю дії. Легка тюль і драпірування створюють дуже ніжний образ, який доповнюють розпущені локони Аманди і прекрасний своєю простотою букет.

mamma-mia

І знову актриса Енн Хетеуей в образі нареченої, цього разу у фільмі «Щоденники принцеси-2». Її сукня по-королівськи вишукана, образ вдало доповнює тіара з діамантами.

kinopoisk.ru-Princess-Diaries-2_3A-Royal-Engagement_2C-The-1342748 kinopoisk.ru-Princess-Diaries-2_3A-Royal-Engagement_2C-The-1342712

Втім, суконь у Джулії в цьому фільмі аж чотири, але найкрасивішим є все ж останнє. Не дивно, що в ньому вона і вийшла заміж, в такому вбранні з-під вінця не тікають!

kinopoisk.ru-Runaway-Bride-1348235

Полюбилося багатьом весільне плаття героїні комедії «Моє велике грецьке весілля». Незважаючи на те, що фасон вбрання далекий від ідеалу, його продали з аукціону за 2 мільйони доларів! Мабуть, тому, що фільм вийшов дуже позитивний і веселий.

kinopoisk.ru-My-Big-Fat-Greek-Wedding-620721 kinopoisk.ru-My-Big-Fat-Greek-Wedding-11864

Анджеліна Джолі у фільмі «Зрадлива спокуса» виходить заміж в приголомшливому платті, яке зараз назвали б вінтажним. Стиль 40-х років, витончені рукави-ліхтарики і мереживо чудово поєднуються з зачіскою нареченої.

kinopoisk.ru-Good-Shepherd_2C-The-474799 kinopoisk.ru-Good-Shepherd_2C-The-371928

http://www.baby.ru/