Великдень: рецепт буженини від Ектора Хіменес-Браво

Великдень: рецепт буженини від Ектора Хіменес-Браво

Квітень 3, 2019 0 By admin

Смачна великодня буженина від Ектора Хіменес-Браво

Час приготування: 24 години

Порції: 4

Інгредієнти:

2 кг свинини

5 зубчиків часнику

3 ст.л. оливкового масла

3 ст.л. білого сухого вина

100 г темного пива 

1 цибулина

2 гілочки розмарину

2 ст.л. соєвого соусу

2 ч.л. горошин чорного перцю

1 ч.л. духмяного перцю 

2 ч.л. горошин рожевого перцю

1 ст.л. меленої паприки

2 лаврових листка

1 ч.л. морської солі 

Приготування:

1. М’ясо обсушуємо паперовими рушниками. Дрібно нарізаємо часник. Готуємо маринад: перець перемішуємо з оливковою олією, соєвим соусом, сіллю, паприкою, часником, сіллю, цибулею і пивом; змащуємо м’ясо з усіх боків. Кладемо в контейнер, герметично закриваємо і прибираємо в холодильник на 12 годин. 

2. Поміщаємо м’ясо в формі в духовку (розігріту до 165 градусів), в форму вливаємо вино, додаємо лавровий лист і розмарин. 

3. Готуємо 1,5 години або до повної готовності, у міру необхідності підливаємо темне пиво. Потім даємо відпочити під фольгою 15 хвилин, нарізаємо і подаємо.

Джерело