Японці придумали, як захистити  клавіатуру від кота

Японці придумали, як захистити клавіатуру від кота

Вересень 11, 2015 0 By admin

У Японії знайшли вирішення проблеми, яка виникає у деяких власників котів під час роботи за комп’ютером.

Японська компанія Bessed випустила на ринок у країні спеціальну кришку для клавіатури, повідомляє InfoResist. Установка не дає тварині змоги лягти на клавіатуру або прогулятися по ній.кот1

Конструкція виготовлена ​​з прозорого акрилу і витримує вагу до 10 кілограмів. У кришці передбачені отвори для рук, щоб користувачі працювати на клавіатурі, не знімаючи “захист від котів”. Багатьом це може здатися кращим способом вирішення проблеми, ніж дресирування.

Існує кілька теорій, які пояснюють потяг кішок до клавіатур. Згідно з однією з найбільш поширених версій, тварина таким чином намагається привернути увагу господаря. Згідно з іншим варіантом, їх приваблюють звуки натискання клавіш або рухи рук людини.

У 2009 році американець Кіт Гріффін поклав провину за знайдену на його комп’ютері дитячу порнографію на кота. Як стверджував Гріффін, зображення завантажилися на жорсткий диск його комп’ютера, коли тварина стрибнула на клавіатуру.

Нагадаємо, в Україні росте популярність котокафе – закладів, де можна провести час з цими тваринами. Кафе подібного формату працюють також у Токіо, Сингапурі, Парижі, Лондоні, Мадриді.

http://www.5.ua/