Японці створили будильник, який вибухає вранці

Японці створили будильник, який вибухає вранці

Жовтень 5, 2015 0 By admin

У більшості людей, кому доводиться прокидатися рано вранці з дзвінком будильника, він асоціюється з мобільним телефоном або ж якимсь старим годинником з дзвінком. У сьогоднішній час обов’язково припаде до душі незвичайний будильник від японських дизайнерів.

Група японських дизайнерів та інженерів з компанії під назвою «Century» випустила новинку – екстремальний гаджет «Early Morning Dynamite».

Варто сказати, що цей незвичайний будильник цілком виправдовує свою назву. Якщо у вас є небажання зустрічати ранок вибухом динаміту, то варто швидко прокинутися і обрізати провід. Це зупинить зворотний відлік, який запускається перед вибухом. Безумовно, вибух від незвичайного будильника гіпотетичний, але для тих, кому вранці необхідний струс, цілком прийнятний варіант.

У будильнику є кнопка для установки часу спрацьовування пристрою. «Заводячи» будильник на ранок надається унікальна можливість відчути себе злим терористом, що задумує ранковий «теракт». Вбудованого акумулятора досить на 24 години. При цьому будильник завжди можна зарядити від USB-порту.

Early Morning Dynamite вже з’явився у продажу і купити його можна за 40 американських доларів.

http://cikave.org.ua/