10 забавних весільних прикмет з цілого світу

10 забавних весільних прикмет з цілого світу

Липень 5, 2015 0 By admin

1. В Англії вважається, якщо наречена побачить на своєму платті павука, то пару чекає щасливе майбутнє (павук – символ удачі).

2. Серед тисячі шлюбних ритуалів в Індії, нам сподобався такий: молодята опускають руки в посудину з молоком, на дні якої лежить колечко. Хто першим знайде кільце, той буде командувати в родині.

3. Близько 17 тонн золота витрачається на виготовлення обручок щороку в США.

4. Королева Вікторія стала родоначальницею світової тенденції на білі весільні сукні в підлогу. До цього жінки зазвичай одягали своє найкраще плаття, а не купували або замовляли вбрання спеціально до дня торжества.

5. У християнській весільної церемонії наречена стоїть ліворуч від нареченого. Це пов’язано з тим, що ще в середньовічні часи вважалося, що права рука майбутнього чоловіка повинна бути вільна, щоб він з легкістю міг відганяти від нареченої інших женихів.

6. Найдовші заручини тривали 67 років! Можливо, пара просто забула одружитися?

7. Головними любителями шлюбних церемоній визнана пара з Нью-Йорка, які зіграли весілля в кожному з п’ятдесяти штатів США.

8. Існує традиція, пов’язана із забороною надягати на весілля перлинні прикраси, тому перли символізують жіночі сльози.

9. У Нідерландах молодята в день весілля садять… сосну, як символ родючості й удачі.

10. Кільце, яке подарував син шейха своїй нареченій в ОАЕ в травні 1981, вважається найдорожчою обручкою ціною в $ 44 мільйонів. Бажаємо і вам таких приємних подаруночків!

http://nashamama.com/