5 найпопулярніших снів, які говорять про хвороби

5 найпопулярніших снів, які говорять про хвороби

Жовтень 14, 2015 0 By admin

Якщо середньостатистичного людина запитати, хто спливає в їх пам’яті при фразі “Дослідники сновидінь”, то більшість в першу чергу назвуть Зигмунда Фрейда, а в другу… Або нікого, або ще згадають Карла Юнга.

Фрейд виявився отаким розкрученим брендом. Його масивна праця “Тлумачення сновидінь” мало хто прочитав, зате ледве чи ні кожен готовий висловити свою думку про його роботу.

Жахіття можуть бути викликані і зовнішньою обстановкою (гучні звуки, незручне ліжко, світло, що б’є в очі). А ось при захворюваннях вони “наполегливо тримаються впродовж усієї ночі…, не мають прямого зв’язку із зовнішніми подразниками…, неприємні мотиви більш менш однотипно повторюються … і пов’язані з певними ділянками тіла або з якою-небудь певною функцією”

ОБРАЗИ ПОВ’ЯЗАНІ З ОСОБЛИВОСТЯМИ ЗАХВОРЮВАННЯ

Захворювання шлунково-кишкового тракту – неприємні зорові сцени, пов’язані з видом або їжею зіпсованих харчових продуктів, блювотний акт.
Зокрема, анацидний гастрит – їжа прісної, несолоної, неприємної на вигляд їжі: сирої риби, сирої картоплі.

Важчі захворювання з болем в області шлунку – сцени поранень, ушкоджень в області шлунку.
Захворювання кишечника – вид фекалій, убиралень, прагнення вчинити акт дефекації.

Захворювання легенів – неприємні сцени пов’язані з грудною кліткою і актом дихання : засипання землею, навалювання різної тяжкості на груди, пролізання через вузький отвір і застрявання грудьми, носіння незручного, утрудняючого дихання одягу.

Ангіна – страх, задуха і завжди сцени, пов’язані з горлом (поранення, витягування з горла скривавленої гострої стрічки, виділення крові або кров’яного слизу і тому подібне).

Захворювання ніг – сцени, зв’язкові з ушкодженням ніг (поранення, операції, загноения).

Серцеві захворювання – сцени, пов’язані з ділянкою серця, страх смерті, раптові пробудження також з беззвітним страхом смерті.

Розлади нервової системи – неприємні зорові сцени, що повторюються, на тлі туги, незадоволення, тривоги і страху.
При неврастенії такі сни переважають на початку ночі, при органічних захворюваннях мозку – впродовж усієї ночі або під ранок.

Голодному всю ніч безперервно сняться явства, він їсть з ножем і вилкою або хапає їжу руками – але їсть нескінченно і ніяк не може насититися.

Тому, хто перепив на ніч чаю у своїх снах постійно шукає туалет або намагається влаштуватися десь помочитися, але щось або хтось йому неодмінно заважає.

Тому, кому “давить на днищі”, також сняться пошуки убиральні, а якщо і підвернеться відповідна кабінка, то неодмінно загиджена.

Здоровій людині при тривалій стриманості – неважливо, чоловік це або жінка – сновидіння малює пікантні ситуації або яскраві сексуальні сцени.

Значить, сигнали, що йдуть “з організму” не залишаються без уваги режисером сновидіння і активно використовуються ним у своїх постановках.20130324125124

http://www.terrawoman.ua/