Цього дня народився Джанні Версаче

Цього дня народився Джанні Версаче

Грудень 2, 2015 0 By admin

Джанні Версаче народився в Італії 2 грудня 1946 року. Йому від матері дістався талант модельєра, вона була професійною кравчинею. Юнак весь вільний час проводив у майстерні матері, спостерігаючи за тим, як створюються гарні вбрання. Мати не особливо пестила сина, оскільки він не був її улюбленцем. Все змінилося, коли одного разу вона побачила начерки сина на аркуші паперу. Мати одразу ж взяла Джанні працювати в своїй майстерні.

Про талант модельєра швидко дізналися у місті. Йому стали надходити вигідні пропозиції. Версаче почав активно співпрацювати з будинками моди. Але такий стан справ не цілком влаштовував Джанні, він мріяв заснувати свою компанію. Брат Санто допоміг йому організувати свій бізнес. Символом нового будинку моди стала медуза.

Сьогодні вбрання від Версаче вважаються символом розкоші. Спочатку до його творчості ставилися по-різному. Хтось не сприймав його талант, але не помітити його не міг ніхто. У модельєра одягалися такі зірки шоу-бізнесу, як Мадонна, Стінг, Елізабет Херлі, Елтон Джон, Джон Бон Джові та інші.

Джанні Версаче застрелили 15 липня 1997 року в Майамі-Біч. Вбивцю знайшли відразу, але мотив злочину досі лишається загадкою.