Цього дня народився американський співак та актор Френк Сінатра

Цього дня народився американський співак та актор Френк Сінатра

Грудень 12, 2015 0 By admin

Френк Сінатра, який став одним із найвидатніших співаків 20 століття, народився 12 грудня 1915 року в Нью-Джерсі. Він був єдиною дитиною у своїх батьків. Із раннього дитинства Френк полюбляв співати. Не маючи профільної музичної освіти, він все ж був бажаним гостем на численних радіо-шоу і в ресторанах. Пізніше Сінатра став членом музичного квартету.

У 1938 році жителі США могли побачити Френка у складі квартету вже на гастролях. А вже наступного року його взяли в новий джаз-бенд, де виконавець протримався зовсім недовго, вирішивши перейти до оркестру Томмі Дорсі. З ним співак записав майже сотню пісень.

У 1939 році Сінатра одружився, в 1941 році його вперше побачили в кіно. Сольна кар’єра співака почалася в 1942 році. Дуже швидко його звели в ранг кумира, проте так само швидко в житті Сінатри стали з’являтися проблеми: його звільнили з радіо, журналісти викрили його в подружній зраді, після чого дружина Френка подала на розлучення, а про самого співака поступово забули. У цей же період Сінатра втратив голос і вже подумував про самогубство, але знайшов в собі сили почати кар’єру з нуля. І йому вдалося повернутися на вершину. У 1980 році з’явилася найвідоміша пісня співака «Нью-Йорк, Нью-Йорк».

Помер Френк Сінатра 14 травня 1998 року у віці 82 років.frank_sinatra_2