Як перетворити на електробайк звичайний велосипед

Як перетворити на електробайк звичайний велосипед

Вересень 26, 2015 0 By admin

go-e Onwheel — спеціально розроблений електромотор, який за кілька хвилин перетворить ваш звичайний велосипед на електробайк. Цей пристрій допоможе набрати швидкість і з більшою легкістю подолати кілометри шляху.


go-e-motor-shematic-644x350

Винахідник go-e Onwheel — австрієць Франк Фокс. За його словами, цей пристрій створений не для того, щоб повністю замінити педалювання. Його завдання — допомогти велосипедисту долати далекі дистанції або ж затяжні підйоми, повідомляє ecosoft.in.ua.

Пристрій гранично простий і не містить мотор-коліс або движків. go-e Onwheel складається з акумулятора, електродвигуна та валика, який, прилягаючи до покришки, розкручує заднє колесо велосипеда.

Для монтування go-e Onwheel спочатку потрібно закріпити монтажну плату, а на плату встановити движок. Акумулятор кріпиться на нижню трубу велосипеда. Все це робиться просто та швидко, вручну й без додаткових інструментів.

Все, що буде потрібно надалі, — знімати акумулятор для підзарядки, а плату — для очищення від налиплого бруду та пилу. Оскільки корпус пристрою водонепроникний, його можна мити під струменем води.

Активність велосипедиста визначають спеціальні вбудовані сенсори. Коли ви крутите педалі, мотор крутить заднє колесо. В go-e Onwheel немає «ручних» елементів управління, все задається за допомогою мобільного додатку в смартфоні.

За умовчанням в go-e ONwheel задані наступні налаштування: 250 Вт додаткової потужності, швидкість — 25 км/ч. Максимальна потужність мотора — 800 Вт, швидкість — 45 км/ч. Також можна задати 25%, 50%, 75% і 100% потужності мотора.

Заряд акумулятора розрахований на 50—60 км шляху, чого цілком достатньо для велопрогулянки або поїздки на роботу та назад.

Вартість go-e ONwheel — 400 євро.

 

http://www.epochtimes.com.ua/